Het beste teamuitje van 2019

Het beste teamuitje van 2019

De zomer staat weer voor de deur en voor de meeste bedrijven is het weer tijd voor hun jaarlijkse teamuitje. Vaak wordt er bij mooi weer gedacht aan het organiseren van een lekkere barbecue, maar of dit nog zo spectaculair en verrassend over komt bij je werknemers is de vraag. Ben je op zoek naar een té gek teamuitje waar iedereen een gezellige dag heeft? Lees dan snel verder

Race simulators

Bevat het team waar het uitje voor georganiseerd wordt veel mensen die wel houden van wat snelheid? Dan kan het huren van een racesimulator wel eens zorgen voor een ontzettend leuke middag. En nee, racesimulators zijn niet alleen in trek bij de heren. Ook voor vrouwen is het ontzettend leuk om te doen en een keer te proberen. Voel de adrenaline door je lijf gieren en ervaar de snelheid die een Formule 1 wagen kan halen. Een ander voordeel: bij het besturen van de simulator mag je wél iets alcohol op hebben.

Virtual Reality

Wil je je team even in een andere wereld brengen? Doe dan wat in combinatie met Virtual Reality! Helemaal nieuw is het niet, maar de techniek en de kwaliteit erachter wordt steeds beter. Daarnaast hebben maar weinig mensen echt met Virtual Reality wat gespeeld. Want het kan een stuk spectaculairder dan die kwaltiet van VR-brillen die je tegen komt in bijvoorbeeld de Action of Xenos. Huur de virtual Reality bij een professioneel bedrijf. Deze hebben vaak de kwalitatief hogere brillen van merken van onder andere: Oculus, HTC, Hololens, Samsung. De bril kan je ook gebruiken in combinatie met de racesimulator. Met de VR-bril op kan je je hele wagen bekijken en zie je alles in een 360 graden beeld. Hoe gaaf is dat!

Competitie

Het is de ochtend van het teamuitje, de VR brillen de racesimulators staan er klaar voor, maar hoe zorg je er nou voor dat je werknemers niet met een halfuurtje weer uitgespeeld zijn? Begin de dag met een lekker bakje koffie. Ze zien dat deze vette racesimulatoren en VR-brillen al staan en worden al nieuwsgierig. Na de koffie laat je ze even hun gang en de meeste zullen al gaan oefenen. Na een heerlijke lunch start je de competitie. Laat je werknemers per drie tegen elkaar racen. De anderen warm je alvast op door de warming up van een échte coureur na te laten doen. Dit is wel belangrijk, want de racesimulatoren kunnen de échte krachten na doen van een Formule 1 wagen. Ga tegen elkaar racen vanuit poules en bekijk wie Kampioen van het teamuitje wordt!

Reageren is niet mogelijk.