Volledige zelfacceptatie

Volledige zelfacceptatie

Als mens heb je een bepaald beeld over jezelf. De een heeft dit goed in kaart en de ander is hier totaal niet mee bezig. Voor sommige mensen is het lastig om positief over zichzelf te denken, voor de ander is dit geen probleem. Een helderziende kan je helpen om verklaringen over jezelf in kaart te brengen.

Je bent goed zoals je bent

Het creëren van je ‘eigen ik’ is een onderwerp waar ieder mens wel mee bezig is. Het onderscheiden van de rest is tegenwoordig een must en voor vele ook lastig. Hoe pak je dit aan? Het is een vraag die voor vele ook niet snel beantwoordt kan worden. Omdat veel mensen niet exact weten wat ze uit het leven willen halen en niet in kaart hebben waarvoor ze staan. Een helderziende kan je helpen om bepaalde levenszaken te verklaren. Het kan ervoor zorgen dat je meer inzicht krijgt in jezelf.  Het is goed om je te realiseren dat je ‘eigen ik’ alleen van jou is en je niet te laten meespelen in wat anderen van je verwacht. Je leeft voor jezelf. Je moet eerst van jezelf kunnen houden en aan jezelf kunnen denken, wil je anderen helpen. Tegenwoordig heb je als mens ook veel meer ruimte dan vroeger. Je kunt zijn wie je wilt zijn. Denk aan diverse stijlen qua kleding of bepaalde interesses. Elk mens heeft nog bepaalde normen, waarden en regels, alleen zijn ze minder duidelijk geschetst en vastgelegd. Als je jezelf kunt accepteren dat het goed is hoe je bent, kun je van jezelf gaan houden en dit ook doorgeven aan andere mensen. Voor je eigen zelfbeeld is het erg goed om na te gaan wat jij belangrijk vindt in het leven, waarvoor je staat en wat je verder wilt bereiken.

Wil je graag geholpen worden door een helderziende? Neem dan voor meer informatie contact op via de website: https://mastermedium.nl/helderziende-bellen/

Reageren is niet mogelijk.