Boek een kamer bij Boetiek en Hotel Bon Aparte

Boek een kamer bij Boetiek en Hotel Bon Aparte

De Achterhoek heeft veel meer te bieden dan je in de eerste instantie misschien zou denken. Ooit gehoord van Boetiek Hotel Bon Aparte? Als het antwoord nee is, is dat het eerste teken dat je een mooie kans laat liggen. Dit Achterhoekse hotel is namelijk alles wat je verwacht van een hotel tegen een goede prijs. Aan de voet van de Lochemse berg vind je Hotel BonAparte. Dit hotel straalt klasse, luxe en echte Achterhoekse gastvrijheid uit, en dat alles tegen een goede en nette prijs. 38 sfeervolle kamers zijn compleet ingericht, zodat je alles binnen handbereik hebt wat je nodig hebt. Tevens beschikt het hotel over allerlei faciliteiten waar je gebruik van mag maken als hotelgast. Benieuwd welke dit zijn? Lees dan snel verder!

Wat biedt een hotel in de Achterhoek

Boetiek Hotel Bon Aparte is een eigentijds hotel waar je je niet hoeft te vervelen. Het hotel beschikt over een wellness afdeling, een heerlijk culinair en luxe restaruant, een gezellige bistro en een indrukwekkende en royale tuin rondom het hotel. Ben je een echt natuurmens? Dan zit je in het oosten van het land helemaal op je plek. De prachtige bossen zullen zeker een indruk bij je achterlaten. Maak een wandeling of pak de fiets en trek er op uit in de omgeving.

Ben je liever niet zo actief bezig? Dan kan je ook nog gebruik maken van de wellness mogelijkheden in het hotel. Neem een duik in het zwembad dat altijd lekker verwarmd is. Of, neem plaats in de sauna en maak je hoofd even helemaal leeg. Je hoeft nergens aan te denken.

Boek een hotelkamer

boetiekhotel-bonaparteKom eens een bezoekje brengen aan Hotel BonAparte in de Achterhoek, en ontdek de prachtige omgeving en natuurlijk het hotel zelf. Een hotel overnachting hoeft niet duur te zijn, en dat bewijst Boetiek en Hotel BonAparte. Je krijgt waar voor je geld in de vorm van een sfeervolle en complete beleving in de Achterhoek.

 

Reageren is niet mogelijk.