Een occasion auto

Een occasion auto

Je wilt een nieuwe auto. Je rijdt al een aantal jaar in je oude auto en de onderhoudskosten worden steeds maar hoger en hoger. Alleen je hebt geen idee wat voor een auto je wilt. Er zijn zoveel keuzes, een nieuwe auto of een occasion auto. Een occasion auto is eigenlijk een tweedehandsauto. Het voordeel hiervan is dat de auto veel minder snel in waarde daalt. Maar het kopen van een occasion is moeilijker dan je denkt. Omdat de auto immers al gereden heeft moet je op veel dingen letten. Maar wat zijn nou de dingen waar je op moet letten?

occasion-823x247

 

Kopen bij een particulier of dealer

Als je een occasion bij een dealer koopt wet je zeker dat hij door een technische keuring is gegaan en waar nodig gerepareerd is. Ook zijn dealers verplicht om garantie af te geven.  Dus als je auto binnen 12 maanden mankementen vertoont kun je gewoon teruggaan naar de dealer.

Het kopen van een occasion bij een particulier is anders. Hier kun je wel echt goedkoopere auto’s vinden dan bij een dealer, maar een particulier is niet aansprakelijk. Ook hoeft een particulier geen garantie te geven op de aangeschafte auto.

Bekijk auto’s online

Tegenwoordig zitten veel dealers en particulieren ook op het internet. Bekijk dus veel dealers en particulieren op het internet. Wie is het goedkoopste met de beste auto? Dit kan je veel tijd en geld schelen. Als je namelijk naar een dealer of particulier toe gaat weet je niet de prijzen van andere dealers of particulieren en weet je dus ook niet of die ene waar je bent wel de beste prijs-kwaliteit heeft. Het is ook belangrijk om te weten of een auto ook de benodigde papieren heeft. Hierin kun je vaak zien hoe vaak en wanneer een auto onderhouden is en of hij wel apk is goedgekeurd.

Occasions in Twente

Als je in Twente woont biedt Baan Twente veel occasions met een goede prijs-kwaliteit. Baan Twente heeft vakkundige menen in dienst die het beste voor jou willen. Ze zorgen voor dat al jouw problemen verholpen worden en zorgen dat alle klanten weer tevreden naar buiten lopen. Bezoek een van hun vestigingen in Twente, en koop een van de occasions.

Reageren is niet mogelijk.