De voordelen van het bedrijf Tilaa

De voordelen van het bedrijf Tilaa

Als je de naam Tilaa hoort is het heel normaal dat je niet gelijk een beeld voor je hebt met wat ze doen. Tilaa is een hostingbedrijf dat zich vooral richt op het verhuren en personaliseren van servers. Dit is een groot voordeel van Tilaa omdat er tegenwoordig bijna geen huishouden meer is zonder computer of laptop en het kan dan voorkomen dat er dan te weinig geheugen en capaciteit op zit. Het nadeel hiervan is dan dat je de laptop bijna niet meer normaal kunt gebruiken omdat hij hier erg langzaam van wordt. Dit is des te meer reden om een server aan te schaffen.

Hoe weet je de verschillende mogelijkheden?

Op de site kun je veel van de diensten vinden die zij aanbieden. Ook vind je op de website een simulator waarop je in kunt vullen hoeveel geheugen en capaciteit jij nodig hebt. Het voordeel hiervan is dat je ook gelijk ziet hoeveel je dan per maand zou moeten betalen als je dit wilt. Ook kun je op de website contact opnemen met de medewerkers van Tilaa om bijvoorbeeld vragen te stellen over de diensten die ze aanbieden en of die wel bij jou passen etc.

Veel ervaring

Het grote voordeel van Tilaa is dat ze een bedrijf zijn met veel ervaring met het verhuren en personaliseren van de server. Ook bieden zij 24/7 SLA. Dit houdt in dat je elk moment van de dag kan bellen als je problemen hebt met de server en dan komen zij je zo snel mogelijk helpen!

Reageren is niet mogelijk.