Tuinmeubeltrends voor onder uw overkapping

Tuinmeubeltrends voor onder uw overkapping

Als de zon schijnt en de temperatuur stijgt, is het heerlijk om van uw tuin te genieten. De zon kan echter erg fel en warm zijn. Een overkapping is hiervoor de ideale oplossing. Zo kunt u schaduw creëren en u beschermen tegen de zon, terwijl u heerlijk van uw tuin geniet. Hoe richt u de ruimte onder deze overkapping in? Wij hebben de huidige tuintrends voor u opgezocht.

Groot gezelschap

De tuinfeesten worden weer helemaal hip deze zomer. Het is erg gezellig om met uw vrienden van de tuin te genieten met een lekker drankje erbij. Het is dan natuurlijk belangrijk dat iedereen een plekje heeft in uw tuin om te zitten. Daarom zijn de tuinsets voor 8 personen een trend aan het worden in 2018. Hiermee krijgt iedereen het gevoel dat hij of zij welkom is in uw tuin en kunt u gezellig met uw familie en vrienden bijkletsen.

Industriële materialen

Wilt u dit jaar gaan voor een stoere en strakke uitstraling in uw tuin? Dan is er goed nieuws! Industriële meubels zijn deze zomer weer erg populair. Deze tuinmeubelen zijn voor verschillende doeleinden te gebruiken. U kunt een stoere look creëren met veel houten materialen, maar u kunt er ook voor kiezen om deze meubels aan te kleden met gekleurde accessoires. Zo gaat u voor de perfecte combinatie van stoer en gezellig.

Ronde vormen

Zijn moderne en strakke meubels niet helemaal uw stijl? Dit jaar is het ook weer hip om ronde meubels in uw tuin te plaatsen. Hierbij kunt u denken aan ronde tafels, maar ook aan stoelen met ronde leuningen. Als u voor een grote ronde tafel kiest, kunt u deze trend combineren met de trend om tuinfeesten te geven. U kunt dan gezellig met uw familie en vrienden rondom uw grote ronde tafel zitten en genieten van het lekkere weer.

Hebben deze tuinmeubeltrends u geïnspireerd voor de inrichting van uw overkapping, maar heeft u er nog geen in uw tuin staan? Geen paniek! U kunt uw overkapping nog aanschaffen en inrichten om deze zomer optimaal te kunnen genieten in uw tuin. Bekijk snel het brede assortiment aan veranda’s en tuinhuizen met overkappingen van Lugarde op www.lugarde.nl.

Reageren is niet mogelijk.