Trends en tips voor een goede haard

Trends en tips voor een goede haard

Een haard in je woning is essentieel voor het creëren van warmte in je woning. Vooral richting de herfst worden er dan ook meer haarden verkocht, al blijft deze markt het hele jaar door groeien. Door de jaren heen zijn er diverse trends naar boven gekomen op dit gebied. De nieuwste technologie wordt hierbij toegepast. In dit artikel lees je meer over deze trends.

Aandacht

Er wordt steeds meer focus gelegd op de verbranding van een haard. Tegenwoordig worden er modellen ontwikkelt, die je je vroeger niet had kunnen voorstellen. Je hebt zowel elektrische haarden als gashaarden en houthaarden. Er wordt aandacht besteed aan gebruiksgemak en ook om hem zo voordelig mogelijk te plaatsen. Elk model heeft zo zijn voordelen. Als je zelf niet veel kennis hierover hebt, kun je hulp vragen. Een expert kan je helpen om een goede keuze te kunnen maken. Veel mensen kiezen steeds meer voor een moderne mogelijkheid bij een haard. Denk hierbij aan de besturing via een app. De mensen kunnen dan hierbij de haard eenvoudiger bedienen en aansturen wat voor extra gebruiksgemak zorgt.

Meer plekken dan alleen je huiskamer

Vroeger was het standaard om alleen een haard aan te schaffen in je woonkamer. Tegenwoordig worden er steeds meer haarden geplaatst op andere plekken in de woning. Denk hierbij aan de keuken of in de tuin bij een overkapping. Ook in slaapkamers wordt het toegepast. De verwachting is ook dat het steeds meer gaat toenemen. De markt hierbij is flink aan het groeien. Ook de modellen van haarden worden meer abstracter. De mensen komen met meer eisen. Op dit moment is het meer dan alleen warmtebron, het wordt nu echt gezien als een toevoeging op het meubilair.

Ben je opzoek naar een haard? Wil je hierbij ook graag advies krijgen? Neem dan voor meer informatie een kijkje bij de haardenstore.

Reageren is niet mogelijk.