Nieuwe Tesla voertuigen

Nieuwe Tesla voertuigen

Je kent vast de Tesla wel. De supermooie peperdure elektrische auto’s. Ze zijn in veel modellen en kleuren te verkrijgen. Tesla werd in 2003 opgericht in Amerika. Zij willen nu zelf nieuwe autodelen en voertuigen gaan ontwikkelen. Ze willen veel nieuwe types introduceren. Zo komt er een pick-uptruck, kleine SUV, een elektrische stadsbus en een e-truck. De ontwikkelingen gaan snel de Tesla-baas is namelijk volgend jaar al van plan om de laatste twee voertuigen te presenteren aan de wereld. Moet je nagaan dat er over een paar jaar overal mooie elektrische voertuigen door de stad rijden. Het is natuurlijk nog maar de vraag of dat ook zo snel al in Nederland gebeurd.

Tesla Elektrisch

 

 

 

 

 

De volgende stap?

Ook wil Tesla eigen autodelen gaan produceren. Dit willen ze doen met het oog op de toekomst. In de toekomst zal je veel auto’s zien met een Auto-Pilot, dit wil dus zeggen dat de auto zelf rijdt. Er wordt nog wel aanbevolen om je handen aan het stuur te houden als je de auto op de Auto-Pilot zet. Dit wordt aanbevolen omdat er nog regelmatig ongelukken gebeuren met de Auto-Pilot. Zo is er afgelopen jaar een Tesla onder een vrachtwagen gekomen. Deze auto had ook de Auto-Pilot aan, en zag dus de vrachtwagen over het hoofd. De bestuurder is helaas overleden. Door dit tragische ongeval wil Tesla het verbeteren. De beheerder van Tesla zegt:’ Op termijn zal de Auto-Pilot veiliger zijn dan zelf rijden.’ Dus vele jaren verder rijden we misschien allemaal wel in een auto met Auto-Pilot.

Zonnepanelen

In dit masterplan benoemde de baas van Tesla ook over de overname van zonnepanelen. Dit doet Tesla om de auto’s nog zuiniger te laten rijden. De productie van accu’s is namelijk ook erg schadelijk voor het milieu. Daarom vindt de baas van Tesla dit een goed idee. Er zit wel een voordeel aan het plaatsen van zonnepanelen. Zo is de kans dat de accu leeg gaat kleiner. Er schijnt bijna altijd wel een beetje zon, waardoor je bijna altijd een volle accu hebt.

Dit is het tweede masterplan dat Tesla gepubliceerd heeft. Het is eerste masterplan was in 2006 verschenen. De doelen die in dat masterplan stonden zijn bijna allemaal behaald.

Reageren is niet mogelijk.