Navigeren met je Brodit telefoonhouder

Navigeren met je Brodit telefoonhouder

Als je in 2016 op vakantie gaat en je weet de weg niet, gebruik je vaak een telefoon of een tomtom om de weg te zoeken. Een aantal jaar geleden was dat wel anders. Dan zat je te stoeien met een kaart van dat des betreffende land. Dit ging weleens fout. Je kon de weg niet lezen, of hield de kaart verkeerd om. Dit leidde vaak tot discussies met de bestuurder, of met de bijrijder. Hierdoor had je vakantie vaak niet de start dat je zou willen. Je belandde op de verkeerde weg, en reeds helemaal de verkeerde kant op. Daardoor was je vaak uren langer onderweg.

Hoe het beter kan

Bijna iedereen heeft nu een smartphone met 3G ter beschikking. Op zo’n telefoon zit natuurlijk ook Google maps. Daarmee kun je gemakkelijk de weg vinden binnen heel Nederland. Dit is bijvoorbeeld makkelijk als je dagje ook weekendje weg wil. Of als je kinderen een dagje naar een pretpark willen waar jij dus geen idee van hebt waar het ligt. Het enige nadeel is dan nog dat je de smartphone in je hand moet houden tijdens het rijden. Of dat je de smartphone ergens in een vakje moet leggen waar hij nauwelijks te zien is, en je dus alsnog verkeerd rijdt. Hiervoor is natuurlijk een oplossing. Brodit heeft namelijk allerlei verschillende telefoonhouders voor bijna alle telefoonmodellen. Dit is natuurlijk ideaal als je de weg moet vinden binnen Nederland.

Maar niet iedereen hoeft alleen de weg te vinden binnen Nederland. Als je op zomervakantie gaat naar een zonnig land, heb je vrij weinig aan een smartphone met 3G. Dat is namelijk erg duur en je hebt ook niet op alle plekken bereik. Daarvoor hebben de meeste mensen een TomTom. Hiervoor kun je speciale kaarten downloaden. Dus als je een kaart van het juiste land hebt gekocht, en je weet het adres, weet de TomTom snel de weg. Zo zit je dus niet meer op je zomervakantie te stoeien met die grote onhandige kaarten. Maar als je geen houder hebt voor je TomTom is het alsnog niet heel handig. Hiervoor kun je ook een Brodit telefoonhouder aanschaffen. De TomTom kan handig opgehangen worden. Hierdoor kan je gemakkelijk de weg vinden over bijna de hele wereld.

Reageren is niet mogelijk.