Kindvriendelijk hotel in Oost Nederland

Kindvriendelijk hotel in Oost Nederland

Wil je er graag een keer op uit met je kinderen? En het liefst in Nederland? Dan zijn er genoeg leuke plekjes waar je naar toe kunt. Tegenwoordig houden steeds meer hotels rekening met gezinnen met jonge kinderen. Neem bijvoorbeeld landgoed en hotel Wilmersberg in het oosten van Nederland. Dit kindvriendelijke hotel in de Lutte heeft het beste voor met kinderen. Kom je langs met je kinderen? Dan wacht hen een speciale verassing bij aankomst en daarnaast natuurlijk nog veel meer.

Kinderen zijn meer dan welkom in de Lutte

Rondom het landgoed hotel is de omgeving perfect voor kinderen die graag willen ravotten. Ze kunnen hun energie kwijt op de trampoline, ze kunnen tikkertje of voetbal spelen op het grasveld of hutten bouwen in het bos naast het landgoed. Ook binnen in het hotel zelf is voor de kinderen genoeg te beleven. Zo is er sinds kort een nieuwe speelkamer waar kinderen zich uren kunnen vermaken.

Boek nu met kinderkorting!

Bent u van plan om binnenkort samen met uw kinderen een keer langs te komen in de Lutte? Dat is zeker een goed idee! Profiteer van kinderkorting in combinatie met een arrangement. Zo zijn kinderen tot 12 jaar gratis wanneer u een royale landgoed kamer boekt. Voor kinderen van 0 tot en met 3 jaar geldt dat zij altijd gratis ontbijten en dat de prijs van het diner als kinderprijs wordt berekend. Voor kinderen van 4 jaar tot en met 12 jaar geldt dat het ontbijt slechts €10,- kost en voor het diner kunnen zij kiezen voor een kindermenu.

Boek een arrangement

Waar wacht je nog op? Wees er op tijd bij als je nog een hotel kamer wil boeken in de aankomende periode. Het gaat namelijk heel hard met de reserveringen en om verzekerd te zijn van een hotelkamer is het zeker raadzaam om vroeg te boeken.

Reageren is niet mogelijk.