Het geboortekaartje naar jullie wensen

Het geboortekaartje naar jullie wensen

Het is natuurlijk ontzettend leuk om het geboortekaartje van de geboorte van je kind uit te mogen zoeken. Een geboortekaartje moet natuurlijk wel uniek zijn en passen bij de kleine spruit. Naast het ruimte assortiment aan geboortekaartjes, is het bij Tsjip ook mogelijk om een geboortekaartje te laten ontwerpen. Of het nou gaat om een geboortekaartje voor een jongen, of een geboortekaart voor een meisje, Tsjip wil net zo graag als jij dat het geboortekaartje perfect is.

Mogelijkheden

Naast de jongens- en meisjes geboortekaartjes zijn er natuurlijk ook geboortekaartjes voor een tweeling. Voor iedereen is er wat te vinden in de databank van Tsjip geboortekaartjes. Heb je specifieke wensen maar kan je het niet vinden? Ook dan staat Tsjip voor je klaar om samen te zoeken naar hét geboortekaartje voor jullie pasgeboren kindje. Wil je toch uniek zijn in het sturen van je geboortekaartje? Kies er dan voor je geboortekaartje zelf te ontwerpen in onze ontwerpgenerator. Kies uit de vele verschillende afmetingen, kies jouw eigen achtergrond, lettertype en tekst en voila in een mum van tijd kan jij jouw eigen geboortekaartje ontwerpen.

Zelfs de keuze voor kleuren van de enveloppen is reuze. Wil jij een roze, grijze, groene of glitter envelop? Alles is mogelijk!

Tips voor op het geboortekaartje

Na zo’n spannende tijd is het natuurlijk niet altijd prettig dat het bezoek onaangekondigd op de stoep staat. Geef in het geboortekaartje duidelijk aan wat de verwachtingen zijn als het gaat om een bezoekje brengen aan jullie pasgeboren kindje. Geef bijvoorbeeld aan dat voordat visite wil langskomen ze eerst een afspraak maken of dat je vaste dagen afspreekt met vaste tijdstippen en dat mama en de baby nog goed moeten rusten.

Bij Tsjip kan jij eenvoudig 2 proefkaartjes bestellen om te kijken of dit het geboortekaartje is welke aan jullie eisen voldoet. Wil jij meer weten over de mogelijkheden van Tsjip?

Reageren is niet mogelijk.