Goed Betaalde Enquêtes vinden (5 Tips)

Goed Betaalde Enquêtes vinden (5 Tips)

Als je voor een betaalde enquête gediskwalificeerd wordt, kan dat erg frustrerend zijn. Dit betekent dat je de kans misloopt om de punten te verzamelen, waarvoor je hard gewerkt hebt en om die in te kunnen wisselen voor een beloning, die je altijd al wilde hebben. Kwalificatie is een kwaliteit of een prestatie, die iemand geschikt maakt voor een bepaalde baan of een activiteit. Deze definitie is ook van toepassing als je online enquêtes invult. Met online enquêtes willen de klanten naar de perfecte steekproef zoeken, die kan voldoen aan wat het onderzoek zoekt. Daarom word je, tijdens de meeste onderzoeken, uitgenodigd om pre-kwalificerende vragen en kwaliteitsvragen te beantwoorden, zodat ze zeker weten dat jij de vragen aandachtig doorleest, je consistente antwoorden geeft en dat je goed hebt nagedacht over je antwoorden. Geld verdienen met enquêtes is dus zeker mogelijk, alleen moet je er wel voor zorgen dat je goed betaalde enquêtes vindt.

Om je te helpen om vaker in aanmerking te komen voor online enquêtes, waarvoor jij de kwaliteit en de ervaring hebt, raden wij je het volgende aan:

1. Houd jouw profiel up-to-date

Hoe actueler jouw profiel is, hoe groter de kans dat je vaker online enquêtes krijgt. Het is ook raadzaam om, telkens wanneer jouw situatie verandert, jouw profiel bij te werken.

2. Lees voordat je antwoord geeft elke vraag zorgvuldig door

 Alle enquêtes bevatten kwalificerende vragen en kwaliteitsvragen om ervoor te zorgen dat je eerlijk en bedachtzaam antwoordt. Het is belangrijk omdat je andere mensen zoals jij vertegenwoordigt, zodat de klanten de gewenste producten en diensten kunnen leveren.

3. Neem de tijd wanneer je deelneemt aan online enquêtes

Elke online enquête heeft een bepaald tijdsbestek, dat geschikt wordt geacht om de enquête succesvol in te kunnen vullen. Het is belangrijk dat je de tijd neemt om het onderzoek in het aangegeven tijdsbestek af te ronden.

4. Doe de online enquêtes één voor één

 Maak eerst een enquête af, voordat je probeert om een nieuwe in te gaan vullen. Als er meer dan één enquête tegelijk open is, kan de enquête niet meer beschikbaar zijn en kun je deze dan niet meer voltooien.

5. Gun jezelf de tijd om in één keer een enquête in te vullen

 Alle online enquêtes zijn slechts voor een beperkte tijd open en zodra het vereiste aantal interviews is bereikt, is de enquête, zelfs als je al halverwege was, niet langer beschikbaar.

 

Reageren is niet mogelijk.