Uw garage als opslag gebruiken

Uw garage als opslag gebruiken

Wilt u graag extra opslagruimte in uw huis? Heeft u alle mogelijke kastruimte in de kamers al benut? U kunt ervoor kiezen om uw garage als opslag te gebruiken. Zelfs als u uw auto hier parkeert, houdt u genoeg ruimte over om als opslag te gebruiken. Ruimtegebrek door een auto is zelfs een goede reden om uw garage creatief in te delen!

Veel opbergruimte

Heeft u geen auto geparkeerd in uw garage? Misschien heeft u dit wel, maar heeft u een grote garage, zodat u nu veel ruimte over heeft. In dat geval kunt u veel spullen opbergen in uw garage. Hierbij kunt u denken aan een scooter, fiets of grote kasten om uw kleine spullen in op te bergen.

Kasten kunt u uiteraard tegen de muren plaatsen, maar als u een unieke garage wilt, kunt u ook voor andere indelingen kiezen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de kasten in het midden van de garage te plaatsen. Dit kan in een rechte lijn, maar u kunt er ook uw persoonlijke doolhof van maken. Op deze manier gebruikt u de gehele ruimte effectief. U creëert veel opbergruimte en het ziet er ook nog eens uniek uit, vooral als u speelt met verschillende kleuren kasten en/of planken. Dat klinkt toch als uw droomgarage!

Weinig ruimte over

Het kan ook zijn dat uw auto bijna alle ruimte in uw garage inneemt. Maakt u zich geen zorgen, want ook dan kunt u uw garage gebruiken als opslag. Hiervoor moet u op zoek gaan naar creatieve oplossingen om alle ruimte in uw garage te benutten.

Het is mogelijk kastjes aan de muren te hangen die slechts een paar cm van de muur af hangen. Dit neemt niet veel ruimte in! Deze kastjes kunt u uiteraard ook vervangen voor plankjes als een open uitstraling u meer aanspreekt. Een combinatie van dichte kastjes en open plankjes zorgt voor een speels effect. Hier kunt u ook voor kiezen.

Heeft u nog meer opbergruimte nodig? Heeft u er al aan gedacht om planken aan het plafond te hangen d.m.v. touwtjes van het plafond? Deze kunt u hoog genoeg hangen dat uw auto eronder past zonder schade aan te brengen. U kunt dan uw spullen opbergen boven uw auto of een ander deel van uw garage. Zo benut u echt elke centimeter van uw garage. Bovendien is dit een manier van opbergruimte creëren die u niet veel tegenkomt. Zo creëert u dus een geheel unieke garage die uw persoonlijkheid reflecteert!

Lugarde heeft een breed assortiment van garages die zeer geschikt zijn als opslag te gebruiken. U kunt zelf de grootte en dus de hoeveelheid opslagruimte bepalen. Hiermee creëert u de garage die perfect bij u en uw levensstijl past! Bekijk de mogelijkheden voor uw garage op www.lugarde.nl.

Reageren is niet mogelijk.