Binnenvloer of niet? Wat is handig voor mijn garage?

Binnenvloer of niet? Wat is handig voor mijn garage?

U bent net druk bezig met het bouwen van een garage. Een garage is natuurlijk handig en functioneel om te hebben. Het grootste voordeel van het hebben van een garage is natuurlijk het beschermen van de auto. Door het hebben van een garage staat uw auto beschut tegen alle slechte weersomstandigheden. Een ander voordeel voor het hebben van een garage is het hebben van een extra ruimte om spullen op te bergen. Ook is een garage een ideale plek voor een tweede koelkast of diepvries. Genoeg redenen dus om ervoor te zorgen dat uw garage goed in elkaar zit. Moet ik bij het bouwen van mijn garage nou ook een binnenvloer nemen of is dit niet nodig?

Hoe ziet een binnenvloer eruit?

De binnenvloeren van Lugarde zijn gemaakt van 19mm dikke houten delen die voorzien zijn van een veer en groef. Onder de vloer zitten balken die keteldruk geïmpregneerd zijn. Het keteldruk impregneren zorgt ervoor dat het hout zijn kwaliteit lang zal behouden. Bij Lugarde worden binnenvloeren niet standaard meegeleverd. Bij Lugarde zijn binnenvloeren te verkrijgen voor 28 euro per vierkante meter.

Voordelen van een binnenvloer

Het hebben van een binnenvloer wordt zeker aangeraden. Het hebben van een goede binnenvloer is veiliger maar ook beter voor de garage zelf. Het hebben van een binnenvloer zorgt ervoor dat de garage geen last heeft van optrekkend vocht. Ook kunt u ervoor kiezen om vloerisolatie te nemen. Bij vloerisolatie worden er thermische balken van 4cm dik tussen de keteldruk geïmpregneerde vloerbalken gelegd. Naast dat een binnenvloer veiliger en functioneler is, ziet het er natuurlijk ook veel mooier uit. Het zorgt ervoor dat uw garage een betere uitstraling heeft.

Lugarde heeft naast garages een breed assortiment aan verschillende houten producten zoals tuinhuizen, blokhutten, veranda’s en prielen. Ga naar de website van Lugarde www.lugarde.nl om een kijkje te nemen in het assortiment. Naast het aangeboden assortiment biedt Lugarde veel maatwerk aan en is het mogelijk om zelf uw eigen houten product samen te stellen in de 3D-configurator.

Reageren is niet mogelijk.