Wat voor bedrijf is Tilaa?

Wat voor bedrijf is Tilaa?

Tilaa is een Nederlands cloud-hosting provider gespecialiseerd in Virtual Private Servers. Tilaa is in 2008 opgericht met de visie een eenvoudig, snel en transparant gevirtualiseerd cloud-hostingsplatform aan te bieden. En dit is ze in de 9 jaar dat ze bestaan redelijk goed gelukt.

Hoe kunnen ze flexibel en betrouwbaar zijn?

Ze kunnen dit zijn omdat ze een transparant kostenmodel en maandelijks opzegbare diensten combineren met hoge zekerheid en een beveiligingsgraad. Ze richten zich dus erg op de veiligheid die door Tilaa gewaarborgd wordt voor de klanten. Zo wekken ze vertrouwen op bij de klant. Daarnaast kunnen de klanten van Tilaa ook 24 uur per dag de engineers van Tilaa bereiken voor als er een storing is bij hun servers. Het is dan natuurlijk zaak dat dit zo snel mogelijk geregeld wordt. Ook kunnen klanten van te voren afspreken met Tilaa welke diensten ze eventueel niet willen/ hoeven te gebruiken die bij in het pakket zitten die ze eventueel af willen sluiten. Dan haalt Tilaa deze diensten uit je pakket en hoef je hier dus niet voor te betalen. Dit scheelt weer voor de onnodige kosten.

Gecertificeerde VPS-hosting

Tilaa levert hun diensten vanuit twee datacenters in de buurt van Amsterdam. Omdat Tilaa veel certificaten heeft toont dit aan dat ze de kwaliteit bewaking wel op orde hebben. Op dit moment hosten ze ook nog eend voor bedrijven en individuen uit meer dan 130 landen

Reageren is niet mogelijk.