Advertenties in het display netwerk laten verschijnen

Advertenties in het display netwerk laten verschijnen

Waar bestaat een campagne uit?

De campagnes bestaan uit een verzameling aan advertentiegroepen. Elke advertentiegroep bevat meerdere advertenties die overeenkomen met de targetingmethoden die je kiest. De zoekwoorden en advertenties van jouw advertentiegroep hebben bijvoorbeeld betrekking op hetzelfde thema. De advertenties in het display netwerk kunnen worden weergegeven op miljoenen websites op het hele internet. Juist daarom is het zo belangrijk dat je goed nadenkt over wat je met deze advertenties wilt bereiken, zodat je elke gelegenheid hebt om de prestaties van je advertenties te verbeteren, optimaal kunt benutten.

Wat is het display netwerk eigenlijk?

We hebben het al even over het display netwerk gehad, maar wat is dat eigenlijk? Met het Display Netwerk van Google kan je klanten in de digitale wereld bereiken via verschillende advertentie-indelingen neem bijvoorbeeld beeld- en videoadvertenties. Via dit netwerk kan je mensen bereiken terwijl zij hun favoriete websites bezoeken, een YouTube-video laten zien of mobiele sites en apps gebruiken. Het zoeknetwerk bereikt mensen wanneer ze zelf zoeken naar producten. Maar het display netwerk helpt je eerder in de koopcyclus iemands aandacht te trekken. Het display netwerk kan dus heel veel voor je onderneming betekenen.

Display marketing voor jouw onderneming inzetten?

We hebben het nu dus over het display netwerk gehad. Wellicht ben je nieuwsgierig geworden naar wat adverteren in Google voor jou kan betekenen en dan met name in het display netwerk. Als je deze vraag hebt, dan is het verstandig om contact op te nemen met een digital marketingbureau. Dit bureau neemt de tijd om jouw doelen en kansen voor het adverteren in Google in kaart te brengen. Tevens is een digital marketing gespecialiseerd in SEA. SEA is het adverteren binnen Google op allerlei verschillende manieren. Deze specialisten hebben veel ervaring met het adverteren binnen het Google display netwerk en willen jou graag helpen om beter gevonden te worden binnen deze zoekmachine.

Reageren is niet mogelijk.