Verschillende opties voor natuurlijke tuinafscheidingen

Verschillende opties voor natuurlijke tuinafscheidingen

Niet iedereen in Nederland heeft een achtertuin of een balkon dat er een beetje natuurlijk uitziet. Daarom kun je verschillende dingen doen om je tuin er toch zo mooi mogelijk eruit te laten zien. Natuurlijk kun je echte planten tegen je huidige tuinafscheiding te laten groeien, maat het nadeel hiervan is dat je niet in elk seizoen een mooie tuinafscheiding hebt. Er zijn ook andere mogelijkheden waardoor je wel in elk seizoen een mooie tuinafscheiding hebt.

Wilgenmatten op rol

Een goed alternatief voor een natuurlijke tuinafscheiding die het hele jaar mooi blijft zijn de wilgenmatten op rol. Dit is namelijk gemaakt van gedroogde takken van de wilgenboom en zijn dus niet afhankelijk van de verschillende weersomstandigheden. Zo blijft je tuinafscheiding erg mooi en hoef je dus geen zorgen te hebben over dat je tuinafscheiding lelijker wordt tijdens te verschillende seizoenen.

Gemakkelijke montage

Een ander voordeel van de wilgenmatten op rol is dat je ze ook erg gemakkelijk kunt monteren. Dit ligt natuurlijk wel een beetje aan welke tuinafscheiding je op dit moment hebt, maar meestal kun je de wilgenmatten op rol wel gemakkelijk monteren met een paar haakjes of ijzerdraadjes. Daarnaast kun je ook verschillende hekwerken en bebouwingen neerzetten voor een natuurlijk gevoel. Bij de hekwerken kun je kiezen uit een kastanje houten hekwerk. Het voordeel van dit hekwerk is dat je hiermee kan doen wat je ermee wilt doen. Het is namelijk gemaakt van licht hout en je kunt dan zelf beslissen welke kleur jij het beste in je tuin vind staan.

Reageren is niet mogelijk.